Forumul Renașterea Stupăritului
Bine v-am gasit - Printable Version

+- Forumul Renașterea Stupăritului (https://renastereastuparitului.com/forum)
+-- Forum: Despre forum si cuvant de intampinare (https://renastereastuparitului.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Prezentare (https://renastereastuparitului.com/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Bine v-am gasit (/showthread.php?tid=112)

Bine v-am gasit - Liviu - 05-05-2012

Asa cum e firesc inainte de a intra in casa noua, am sa ma prezint.

Ma numesc Liviu, practic apicultura ca hobby de anul trecut, cu rezultate dezamagitoare. Doresc sa invat practic sa obtin miere naturala pentru consumul familiei, nu ma intereseaza aspectul comercial.

Fac in curand 40 de ani, ca locatie Cernica (deci in imediata apropiere salcam, tei, salcie, floarea soarelui). Nu fac pastoral.

Una peste alta doresc sa invat, chiar daca pe parcurs mai apar si esecuri. Important e sa invat din ele, rezultatele vor veni de la sine, in timp.

In acest moment invat apicultura de la stupar cu o bogata experienta in stuparitul conventional. Sper ca la un moment dat sa ma pot "rupe de trecut" si sa pot adopta sistemul Maximus

Bine v-am gasit!

Bine v-am gasit - Guest - 05-06-2012

Bine v-am gasit in casa noua,

sunt Cristian Pancu, din Botosani, de vreo 2 ani ''detinator de albine'' ,( stupar sper sa devin), in prezent am 2 familii de albine ( dupa ce asta iarna am pierdut 10).

Imi place ideea de intretinere in '' stil'' maximus a albinelor , abia astept modelul de stup si vreau sa aplic aceste tehnici in activitatea de '' stuparit ''.

Sa fie intr-un ceas bun inceputul acestui forum si sa ne ajute in activitate , sa isi atinga , practic scopul in care a fost creat.

Maximus sa fie sanatos si sa ne poata indruma. Felicitari pentru faptul ca isi doreste sa impartaseasca si cu altii ceea ce a invatat si observat

Bine v-am gasit - Guest - 05-07-2012

Sa fie intr-un ceas bun aceasta deschidere a forumului ,,Renasterea stuparitului"!

Bine v-am gasit - Liviu - 05-09-2012

O mica rugaminte, daca exista prin Bucuresti vreun apicultor care urmeaza metoda Maximus, il rog sa ma contacteze privat.

Bine v-am gasit - clevetz - 06-16-2012

Salutare tuturordin partea lui Gheorghe din Ipotestii de Suceava...sint la inceput de drum cu 2 stupi...

sper sa invat de la cei cu experienta ceea ce trebuie invatat....am handicapul practicii in acest domeniu...dar nimic nu e imposibil cind vrei cu adevarat ceva si-ti place

Bine v-am gasit - Guest - 06-16-2012

Va salut si bun venit printre noi.

In mod sigur veti invata multe doar daca dvs doriti. Acest forum are un alt specific fata de cel cu care probabil sunteti obisnuit: acela de a sustine discutii pe o baza teoretica si practica in Sistemul Maximus. In acest sens, cei care participa la discutii au si oarecare cunostinte despre acest sistem.

Sa nu va imaginati insa ca cineva isi va pierde vremea pe forum pentru a "invata" incepatorii sa stupareasca organic- natural.

Exista materiale de studiu pentru asa ceva, iar discutiile interactive sporadice se sustin pentru a sedimenta informatia existenta si pentru a o completa eventual cu noutati.

In speranta ca m-ati inteles, va sugerez sa cititi cu atentie primele topicuri de inceput, pentru a va ajuta mai bine in scopurile dvs.

Bine v-am gasit - clevetz - 06-26-2012

Multumesc...!

Sint sigur ca toti inca mai avem de invatat....chiar si atunci cind credem ca le stim toate!