04-19-2018, 07:12 PM
Ei, e mare linistea prin zona☺.
Am avut o perioada foarte incarcata, abia acum vin sa trec in agenda cate ceva.
Pe 4-5 aprilie am trecut ultimii 8 dadanti in sistem.
Vatra respectiva e mai izolata, n-am reusit sa duc lazile si am lasat ramele in corpurile dadant. Zilele trecute am dus cateva lazi si o colonie a primit casa noua. Celelalte urmeaza.
Constatari: in a doua parte a lunii martie matcile au oprit ponta din csuza iernii instalate in jur de 10 zile.
Schimbul de generatii s-a facut mai tarziu, abia acum incepe trendul ascendent.
De cca 2 saptamani e vara, aceasta caldura a ajutat la cresterea unui nr mai mare de puiet...natura se regleaza.
Clloniile care sunt in sistem de mai multi ani sunt ok. Au cladit deja cate 2 faguri naturali si urmeaza sa primeasca alte rame goale.
La urmatoarea interventie sper sa fac si un filmulet sau macar cateva poze.
Am avut o perioada foarte incarcata, abia acum vin sa trec in agenda cate ceva.
Pe 4-5 aprilie am trecut ultimii 8 dadanti in sistem.
Vatra respectiva e mai izolata, n-am reusit sa duc lazile si am lasat ramele in corpurile dadant. Zilele trecute am dus cateva lazi si o colonie a primit casa noua. Celelalte urmeaza.
Constatari: in a doua parte a lunii martie matcile au oprit ponta din csuza iernii instalate in jur de 10 zile.
Schimbul de generatii s-a facut mai tarziu, abia acum incepe trendul ascendent.
De cca 2 saptamani e vara, aceasta caldura a ajutat la cresterea unui nr mai mare de puiet...natura se regleaza.
Clloniile care sunt in sistem de mai multi ani sunt ok. Au cladit deja cate 2 faguri naturali si urmeaza sa primeasca alte rame goale.
La urmatoarea interventie sper sa fac si un filmulet sau macar cateva poze.