Inainte de a pune ceva poze, iata cum se prezenta stupul initial si cum e dupa operatiunea de azi.
De la dreapta la stanga:
- rama miere 3/4
- diafragma
- 4 rame cu puiet de toate felurile
- 4 rame 1/1 crescute. Mesterul meu le-a lasat in stup in ideea de a trece pe cuib de 1, eu am renuntat la ele si voi avea cuib cu rame 3/4.
- podisor cu plasa, folie, capac (exact in aceasta ordine).
Am lasat la dreapta rama cu miere si ramele cu puiet, am pus in marginea din stanga diafragma si ramele 1/1. Le voi returna cu prima ocazie, nu am avut unde sa le pun, asa ca le-am lasat in stup. Am renuntat la podisor si am pus direct folie pe toata suprafata. Apoi capacul.
precizare: in lanul de grau din apropiere sunt o groaza de albastrele, am observat ca albinele le vizitau intens.
o sa pun si poze, maine am de gand sa pun 1 sau chiar 2 rame la crescut
De la dreapta la stanga:
- rama miere 3/4
- diafragma
- 4 rame cu puiet de toate felurile
- 4 rame 1/1 crescute. Mesterul meu le-a lasat in stup in ideea de a trece pe cuib de 1, eu am renuntat la ele si voi avea cuib cu rame 3/4.
- podisor cu plasa, folie, capac (exact in aceasta ordine).
Am lasat la dreapta rama cu miere si ramele cu puiet, am pus in marginea din stanga diafragma si ramele 1/1. Le voi returna cu prima ocazie, nu am avut unde sa le pun, asa ca le-am lasat in stup. Am renuntat la podisor si am pus direct folie pe toata suprafata. Apoi capacul.
precizare: in lanul de grau din apropiere sunt o groaza de albastrele, am observat ca albinele le vizitau intens.
o sa pun si poze, maine am de gand sa pun 1 sau chiar 2 rame la crescut