Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Particularitati in dezvoltarea coloniilor intretinute pe sistemul Maximus in raport cu mediul exterior
,,Numai ca, pe fondul secetei timpurii colonia si-a incetinit activitatea si s-a restrans sub rezervele de miere, in corpul 2. Deci perfect normal. Aici mai intra si varsta reginei, si toate cele pe care le-am scris mai sus.[size=3] Reginele mai tinere raman pe ambele corpuri un timp mai indelungat, comparativ cu cele mai in varsta. '' [/size]

[size=3] -Eeeei ,vezi ca merge?!Asta e explicatia pe care o asteptam!Da, e posibil sa fi stat si in corpul 1 si eu sa fi vazut corpul 1 ca fiind gol.Acuma sa fiu corect din cei 6 mentionati mai sus +1 pe sistem Maximus,doar 3 din grupa de 6 au facut acest fenomen ,lucru pe care am uitat sa-l mentionez.Raspuns la intrebarile tale:C-3 deasupra;nu,n-am extras:l-am pus in mai:a avut FA ;dupa ce l-am pus la citeva zile s-a pus ploaia si a fost frig 2 sapt ;puterea coloniei a fost moderata : Regina 2011"[/size]
Reply

Messages In This Thread
Particularitati in dezvoltarea coloniilor intretinute pe sistemul Maximus in raport cu mediul exterior - by dogvet - 09-14-2012, 03:14 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)