Am decis ca un model din kitul complet( fund, corp, capac) sa circule gratuit in toata tara, de la unul la altul , pentru a inlesni fabricarea de catre fiecare doritor.
Momentan kit-ul se afla la Bucuresti si va pleca catre Botosani, la Cristian Pancu.
De aici va fi trimis mai departe, la altcineva.
Singura conditie este anuntarea destinatiei de fiecare data pe acest topic, in momentul in care se trimite mai departe.
Cel care il doreste va plati doar taxele de transport firmei de curierat.
Astept cu nerabdare sa il "pipai " si sa il pun la treaba
Threads: 0
Salut Ciprian,
Imi poti spune si mie printr-un mesaj unde este kit'ul in Bucuresti? Poate reusesc si eu sa il vad.
Multumesc
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! - Pozele mele: Flickr Mybees
Salut my bees, ti-am trimis mesaj privat si tie si lui Liviu.
Multumesc, am trimis un email. Sper sa il vad si eu.
Spor!
Daca vantul nu sufla in panze... vasleste! - Pozele mele: Flickr Mybees
Salut,
A ajuns kitul la Botosani , in maxim 2 zile il pozez, il masor si il pot trimite mai departe.
Va rog solicitari.
Multumesc
Threads: 16
Buna! As dori sa ajunga si la mine, dar nu e urgent. Cand ajunge in zona de nord a tarii. Mersi!
Kit-ul este deja in zona de nord , la Botosani.
Urmeaza sa fie trimis altui solicitant. Va rog sa fiti fermi in decizie, daca doriti vi se poate trimite. Trebuie doar sa solicitati acest lucru aici.
Ok! Vreau eu kit-ul. Adresa mea este Ola Ioan 427326 Sieu- Sfintu nr 63 Bistrita -Nasaud.
Cat timp poate sa ramana?
Dar daca cineva din zona Botosani doreste sa il vada eu mai pot astepta. Sa fim operativi!
Daca nu isi exprima altcineva din zona dorinta, maine il pun la curierat pentru dl Ola Ioan
Va rog sa imi trimiteti pe privat un nr de tel .E necesar la curierat
In regula, kitul va merge la Dl. Ola.
Dle Ola,va rog sa ii lasati lui Cristi numarul de telefon pe privat si sa confirmati primirea.
Pentru a fi operativi, ar fi bine ca trimiterea sa se faca in fiecare zi de luni a fiecarei saptamani. Deci il puteti tine pana lunea urmatoare, si asa mai departe.
Vrau si eu kit-ul.Muntean Ioan , str. Avram Iancu , nr.63 , Medias , jud. Sibiu.
Telefon : 0745-030.187 .
Azi a plecat kit-ul la Dl Ola
Urmatorul care il va primi va fi domnul Muntean Ioan de la Medias.
Va rog sa confirmati trimiterea respectiv primirea.
Salut! Kit-ul a sosit azi la mine. Luni il trimit la Medias! Si inca ceva! La mine a sosit cu o mica defectiune, la unul din colturile corpului lipseste o bucatica de scandura de vreo 4-5 cm in diametru dar nu pe toata grosimea scandurii.
Vreau sa intreb, de ce rama are 22 de cm pe inaltime.... ramele de 3/4 cumparate de mune au 23 cm pe inaltime....nu stiu daca acest amanunt are vreo relevanta...
05-15-2012, 07:54 PM
(This post was last modified: 05-15-2012, 07:54 PM by Maximus.)
Ultima persoana care va primi modelul este Domnul Muntean Ioan - Medias.
Apoi este rugat sa il trimita la Sighet la Dl Antal Marcu.
Cu aceasta plimbarea lui prin tara a luat sfarsit.
Doritorii pot achizitiona Kit-ul complet ( 4 corpuri, fund, capac) prin comanda, contracost, de la Dl Antal.
In curand va apre si oferta la topicul adecvat vanzarii.
Buna dimineata,
cu defectiunea respectiva a ajuns si la mine.
referitor la rama , am intrebat si eu , raspunsul il gasiti pe topicul meu deschis la cum am inceput in sistemul MAXIMUS
05-18-2012, 06:27 PM
(This post was last modified: 05-18-2012, 06:28 PM by Maximus.)
Intrucat modelul trebuie sa ajunga de urgenta la Dl Antal Marcu de la Sighet, cu scuzele de rigoare pentru Dl Muntean, il rog pe Dl.Ola sa il trimita acestuia.
Pentru ca am promis, Dle Muntean, daca doriti , vi se va trimite saptamana urmatoare, de la Sighet.
Va rog sa anuntati pe privat decizia luata.
|