09-20-2012, 08:21 AM
Salut, eu nu am o experienta in ce priveste Sistemul Maximus, deocamdata invat pe albinele parintilor mei. Anul acesta am facut rost de un model de lada pe sistem Maximus pe care la iarna o sa o multiplic si sa incep usor sa invat ce si cum.
Acum albinele sunt in Aiud, iar primavaravara le duc mai la deal 10 Km la tara.
Despre mine pot sa va spun ca invat greu si uit repede.
Sunt toma necredinciosul.
Sunt cam neincrezator, cam pesimist in viitorul apiculturii din cauza schimbarilor climatice din ultimii 3 ani.
De ani de zile albimele au fost pentru mine un hobby si nu un lucru din care sa scoti bani.
Toti ne gandim la bani si am incercat, din pricina asta, sa tranformam albinele si munca lor in ceva profitabil pentru noi, numai ca mie nu mi-a reusit pana acum decat intr-un singur an din cei 6 in care m-am aratat interesat de fenomen.
Acum albinele sunt in Aiud, iar primavaravara le duc mai la deal 10 Km la tara.
Despre mine pot sa va spun ca invat greu si uit repede.
Sunt toma necredinciosul.
Sunt cam neincrezator, cam pesimist in viitorul apiculturii din cauza schimbarilor climatice din ultimii 3 ani.
De ani de zile albimele au fost pentru mine un hobby si nu un lucru din care sa scoti bani.
Toti ne gandim la bani si am incercat, din pricina asta, sa tranformam albinele si munca lor in ceva profitabil pentru noi, numai ca mie nu mi-a reusit pana acum decat intr-un singur an din cei 6 in care m-am aratat interesat de fenomen.