Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doamne ajuta!
Ma numesc Ciprian sunt din Urziceni-Ialomita si in primavara asta mi-am cumparat 3 stupi Me( din ce am studiat acest sistem mi sa parut mai eficient si pentru albine si pt mine cu toate ca acele 10 rame/cat e cam mult dupa parearea mea. Am destul timp liber (7 zile din 7) si vroiam sa il ocup cu ceva.... nu ma pot numi nici macar incepator. Am citit vreo 4 carti de stuparit ( un tratat tradus din franceza chiar) , fac ucenicia pe linga 2 stupari unu care e aproape de mine si are 30 stupi si altu care are 500 in mare parte am inteles despre ce e vorba dar lipseste ceva..deocamdata nu stiu exact ce .. mi-am comandat si cartile lui Ciprian in care sper sa gasesc un raspuns daca e mai bine mai putin de 10 rame /cat cum ma gandeam si ceva noutati .Deocamdata nu stiu exact cum or sa decurga lucrurile( sa mai imi cumpar sau sa stagnez) dar sper sa gasesc la voi macar fundatia pentru un bun inceput
Reply
Te salut Ciprian, bine ai venit printre noi. Sunt sigur ca vei gasi aici lamuriri si pareri competente despre albinaritul organic-natural pe sistemul Maximus.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)